Сусловарочний котел

Кип'ятіння сусла дозволяє хмелю розкрити свій аромат. Водночас випаровуються всі компоненти, які могли б погано вплинути на смак пива. Це звільняє сусло від інших речовин, що містяться в осаді, які денатуруються і відокремлюються при високих температурах. Позитивним побічним ефектом кип'ятіння сусла є його стерилізація.

Prozessdaten
Перепад тиску 0,2 до 0,3 бар
Температура приблизно 100 °C
значення pH 5,4 до 5,8

Рекомендовані продукти для вашого рішення

Технологія вимірювання та контролю для відмінного смаку

Вимірювання тиску, температури та значення рН у сусловарочному котлі

Процеси, що відбуваються в пивоварному котлі, мають вирішальне значення для смаку і кольору пива. Щоб досягти оптимального результату, зберегти якість і повторюваність, вимірювальна і регулююча техніка JUMO забезпечує правильну програму температури і часу, правильний тиск, а також оптимальне значення pH.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63