Кип'ятіння сусла дозволяє хмелю розкрити свій аромат. Водночас випаровуються всі компоненти, які могли б погано вплинути на смак пива. Це звільняє сусло від інших речовин, що містяться в осаді, які денатуруються і відокремлюються при високих температурах. Позитивним побічним ефектом кип'ятіння сусла є його стерилізація.
Prozessdaten | |
---|---|
Перепад тиску | 0,2 до 0,3 бар |
Температура | приблизно 100 °C |
значення pH | 5,4 до 5,8 |
Номер | Продукт | Зображення | Номер артикулу | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO dTRANS p31 Перетворювач / датчик тиску для високотемпературних середовищ |
402050 | Запитати про ціну | |
2 | JUMO DICON touch Дво-/чотириканальний контролер процесу та програмний контролер |
703571 | Запитати про ціну |
Номер | Продукт | Зображення | Номер артикулу | |
---|---|---|---|---|
1 | Термоперетворювач опору з головкою та сертифікатом EHEDG Термометри опору JUMO |
902810 | Запитати про ціну | |
2 | JUMO IMAGO 500 Багатоканальний програмний і процесовий регулятор температури ПІД |
703590 | Запитати про ціну |
Номер | Продукт | Зображення | Номер артикулу | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO tecLine HY Цифровий зонд для вимірювання pH для стерильних застосувань |
201022 | Запитати про ціну | |
2 | Пневматична висувна врізна арматура для електродів pH і ОВП Аксесуари для фізико-хімічних датчиків |
202823 | Запитати про ціну | |
3 | JUMO AQUIS touch P Багатоканальний панельний датчик аналізу рідин |
202580 | Запитати про ціну |