Фільтраційний чан

Під час процесу затирання солодового лушпиння відпрацьоване зерно відокремлюється від сусла. Тут відпрацьоване зерно діє як фільтр. Сусло перекачується насосом і рециркулює по контуру до тих пір, поки з лушпиння не утвориться фільтруючий шар. Мішалка управляється на основі перепаду тиску, щоб забезпечити ефективну фільтрацію.

Рекомендовані продукти для вашого рішення

Оптимальні умови для процесу фільтрації сусла

Рішення для контролю тиску та температури

Оптимальний процес фільтрації сусла у фільтраційному чані передбачає керування мішалкою на основі перепаду тиску. Для цього компанія JUMO пропонує надійну та повністю гігієнічну технологію вимірювання тиску. Одночасно з цим здійснюється безперервний контроль температури для забезпечення оптимальних процесів ферментації. Виміряні значення є основою для автоматизованого управління всім процесом пивоваріння, що забезпечує стабільно високу якість пива.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63