Коптильна камера

Коптильні використовуються для копчення м'яса і ковбас з метою надання їм специфічного смаку і консервації. Для того, щоб отримати достовірну інформацію про термін придатності продуктів, процес копчення повинен здійснюватися з високим ступенем точності і повторюваності. Тому дуже важливо ретельно вимірювати, контролювати і документувати температуру під час цього процесу.

Рекомендовані продукти для вашого рішення

Наші рішення для коптилень

Комплексне рішення від одного постачальника

JUMO пропонує системні рішення для всіх процесів у коптильній камері. Від контролю температури печі відносно температури ядра продукту до створення записів про партії та рецепти.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63