Холодильна камера

Підтримка безперервності холодового ланцюга є ключовим аспектом у переробці та виробництві м'яса і ковбасних виробів. У цьому контексті використання холодильних камер має вирішальне значення. Важливим є не тільки безперервне вимірювання температури, а й документування цих вимірювань, яке повинно здійснюватися з належною ретельністю.

Рекомендовані продукти для вашого рішення

Наші рішення для холодильних камер

Висока якість м'яса завдяки технології JUMO

Не тільки температура, але й значення рН та вологість є важливими параметрами вимірювання в холодильних камерах. Ці величини мають вирішальне значення для якості ковбас та інших м'ясних продуктів. Використання температурних датчиків RTD, пристроїв моніторингу та контролю вологості, а також передових систем автоматизації та візуалізації створює ідеально інтегроване системне рішення, яке гарантує найвищу якість м'яса.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63