Варильна камера

Варильні та коптильні камери використовуються на більшості м'ясопереробних підприємств. На великих промислових підприємствах ці дві системи часто поєднуються в так званих безперервних або напівбезперервних установках. У таких випадках дуже точне вимірювання та контроль температури є дуже важливим, оскільки вони визначають якість кінцевого продукту.

Рекомендовані продукти для вашого рішення

Наше рішення для варильної камери

Швидко, надійно і точно

Чим рівномірніше приготування, тим вища якість кінцевого продукту, а отже, і задоволеність клієнтів. JUMO FOODtemp - надійний і паронепроникний датчик температури RTD для варіння, тушкування і смаження - і JUMO variTRON 500 - наша високопродуктивна система автоматизації з ПЛК - забезпечують інтелектуальне рішення для точного вимірювання температури. Крім того, складні завдання контролю та управління можна вирішувати за допомогою JUMO DICON touch - двоканального/чотириканального контролера процесів і програм з інтегрованим відеографічним реєстратором.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63