М'ясопереробка

Відкрийте для себе технологію вимірювання, орієнтовану на процес, спеціально розроблений для вашої бійні. Ознайомтеся з детальним описом, в якому ми представляємо різні рішення, пропоновані компанією JUMO для використання в машинах і системах, що застосовуються на м'ясокомбінатах.

Холодильна камера

Підтримка безперервності холодового ланцюга є ключовим аспектом у переробці та виробництві м'яса і ковбасних виробів. У цьому контексті використання холодильних камер має вирішальне значення. Важливим є не тільки безперервне вимірювання температури, а й документування цих вимірювань, яке повинно здійснюватися з належною ретельністю.

Варильна камера

Варильні та коптильні камери використовуються на більшості м'ясопереробних підприємств. На великих промислових підприємствах ці дві системи часто поєднуються в так званих безперервних або напівбезперервних установках. У таких випадках дуже точне вимірювання та контроль температури є дуже важливим, оскільки вони визначають якість кінцевого продукту.

Коптильна камера

Коптильні використовуються для копчення м'яса і ковбас з метою надання їм специфічного смаку і консервації. Для того, щоб отримати достовірну інформацію про термін придатності продуктів, процес копчення повинен здійснюватися з високим ступенем точності і повторюваності. Тому дуже важливо ретельно вимірювати, контролювати і документувати температуру під час цього процесу.