Система очищення CIP

CIP (Cleaning in Place) - це стандартний процес очищення у пивоварній промисловості. Точне поєднання таких факторів, як хімічні речовини, температура, механічне обладнання та час, робить процес очищення повторюваним. Контроль температури, концентрації хімікатів і, зокрема, якості зворотної води, забезпечує чистоту і відсутність мікробів у машинах та обладнанні.

Рекомендовані продукти для вашого рішення

Оптимальне очищення завдяки технологіям вимірювання та контролю

Наше рішення для очисних установок CIP

JUMO пропонує комплексне рішення для вашої безрозбірної установки CIP. Рівень заповнення, швидкість потоку, провідність і значення рН вимірюються і регулюються централізовано. Тут використовується багатоканальний аналізатор рідини JUMO AQUIS touch S, який також виконує функції реєстратора даних, контролера і дозволяє використовувати цифрові інтерфейси.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63