Реєстрація температури охолодження сусла

Реєстрація температури

Коли сусло охолоджується, пиво протікає через охолоджувач швидше або повільніше, залежно від температури. Щоб зробити процес ефективним, а також повторюваним, температуру пива та різницю тиску контролює реєстратор (самописець), який також може подати сигнал тривоги, якщо система охолодження вийде з ладу.

Дані процесу
Температура крижаної води від 1 до 2 °C
Робочий тиск 10 бар
Диференціальний тиск від 2 до 4 бар

Рекомендоване рішення для реєстрації температури

Реєстрація та моніторинг температури

Наше рішення для реєстрації температури

На додаток до захищеного від несанкціонованого доступу запису та моніторингу температури, самописець JUMO LOGOSCREEN 600 пропонує багато інших функцій. Наприклад, він здатний викликати тривогу в разі несправності або виходу з ладу системи охолодження сусла. Разом з гігієнічним термоперетворювачем опору JUMO dTRANS T100 і регулятором JUMO dTRON він створює оптимальний і надійний процес охолодження.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63