Охолоджувач сусла

Після освітлення на центрифузі або фільтрації сусло необхідно якомога швидше охолодити до температури бродіння. Тут дуже важливі як часові, так і температурні параметри. Швидкість потоку сусла залежить від температури сусла. Чим тепліше сусло, тим повільніше воно протікає через охолоджувач.

Рекомендовані продукти для вашого рішення

Охолодження сусла з відповідною швидкістю

Наше рішення забезпечує безперервне охолодження

Щоб забезпечити рівномірне проходження пива через охолоджувач сусла, температура і перепад тиску постійно вимірюються, регулюються і контролюються за допомогою самописця. Крім того, є можливість подати сигнал тривоги в разі несправності в апараті або системі охолодження.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63