Моніторинг тиску

Вимірювання тиску

Щоб зробити процеси безпечними для продукту та енергоефективними, сусло також можна кип'ятити під тиском при нижчих температурах. Це означає, що для контролю тиску необхідний датчик тиску, який адаптований до підвищених температур середовища.

Попередження

Попередження

Не знайдено вмісту для: ‭de/home/anwendungen/food_and_beverages/brewing/wort_boiler/pressure_monitoring/data-table‭

 

Рекомендовані рішення для контролю тиску

Попередження

Попередження

Знайдено неприйнятну конфігурацію. Зверніться до адміністратора.

 

Високий тиск для м'якого кипіння сусла

Наше рішення для моніторингу тиску

Як і в скороварці, хміль м'яко обробляється під високим тиском і нижчими температурами в сусловарочному котлі. Таким чином досягається бажаний аромат. Необхідний тиск контролюється за допомогою датчика тиску JUMO dTRANS p31, який можна використовувати при підвищеній температурі середовища. JUMO DICON touch забезпечує точний контроль тиску і температури.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63