Моніторинг значень рН в сусловарочному котлі

Моніторинг значення рН

Під час кип'ятіння сусла в пивоварному котлі на ключові характеристики пива, такі як смак і колір, впливає його кислотність. Тому точне регулювання значення pH має тут вирішальне значення. Вибране вимірювальне і регулююче обладнання повинно не тільки підтримувати постійне значення pH, але й бути придатним для використання в харчовій промисловості та при високих температурах.

Дані процесу
Значення рН від 5,4 до 5,8

Рекомендовані рішення для вимірювання значень pH

Попередження

Попередження

Знайдено неприйнятну конфігурацію. Зверніться до адміністратора.

 

Оптимальний рівень кислотності для найкращого смаку

Наше рішення для моніторингу рівня pH

Оптимальне значення pH - а отже, ідеальний рівень кислотності сусла - забезпечується безскляним електродом pH, придатним для високих температур і процесів безрозбірного миття, в поєднанні з сенсорним датчиком і регулятором JUMO AQUIS. Це гарантує, що ваше пиво завжди справлятиме гарне враження з точки зору смаку та кольору.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63