Моніторинг значення рН

Моніторинг значень pH

Значення рН затору - один з найважливіших параметрів хорошого пива. Більшість процесів під час його виробництва регулюються ферментами. Тому надзвичайно корисно виміряти і встановити цей параметр на ранній стадії. Це означає, що ви можете гарантувати оптимальну роботу ферментів, які можуть забезпечити максимальну ефективність лише за ідеальних умов навколишнього середовища.

Дані процесу
Значення pHвід 5,4 до 5,8

Найкращі умови для ферментів

NO PRODUCTITEMLIST
Попередження

Попередження

Знайдено неприйнятну конфігурацію. Зверніться до адміністратора.

 
Попередження

Попередження

Знайдено неприйнятну конфігурацію. Зверніться до адміністратора.

 

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63