Заторний чан

При створенні затору в заторному чані вирішальне значення має точне вимірювання та контроль температури. Тут суміш солоду і води піддається спеціальній термічній обробці, в результаті якої крохмаль, що міститься в солоді, розщеплюється на цукор. Високоточний контроль температури забезпечує високий вихід цукру в процесі.

Дані процесу
Температура попереднього затирання від 30 до 35 °C
Температура затору від 45 до 78 °C
Значення рН від 5,4 до 5,8

Рекомендовані продукти для вашого рішення

Наше рішення для заторних чанів

Ідеальні умови для затирання

У заторному чані контролюється не тільки температура і час процесу, але й значення рН. Всі значення можуть бути записані в захищеному від несанкціонованого доступу режимі. Для управління процесами в пивоварні ідеально підходить система автоматизації JUMO mTRON T. З нею весь процес і, перш за все, якість пива завжди під контролем.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63