Моніторинг температури

Моніторинг температури

Для оптимального бродіння і роботи дріжджів сусло повинно мати температуру від 4 до 10 °C. Оскільки в процесі бродіння виділяється тепло, щоб підтримувати температуру на необхідному для дріжджових клітин рівні, бродильні танки повинні відповідно охолоджуватися.

Дані процесу
Температура замішування від 5 до 6 °C
Максимальна температура 8-15 °C
Охолодження 4 - 5 °C

Рекомендовані рішення для вимірювання температури бродіння

Попередження

Попередження

Знайдено неприйнятну конфігурацію. Зверніться до адміністратора.

 

Ідеальна температура для бродіння

Наше рішення для вимірювання температури

Охолодження у резервуарі для бродіння та зберігання вимагає точного вимірювання та контролю температури, щоб компенсувати тепло, яке виділяється під час бродіння, і підтримувати оптимальну температуру для росту дріжджів. Для цього ми рекомендуємо термоперетворювачі опору в гігієнічному виконанні та компактний контролер JUMO diraTRON.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63