Резервуар для бродіння та зберігання

Під час бродіння до сусла додають певну кількість дріжджів. На початку бродіння дріжджі добре аерують, а потім ферментують - при оптимальній для них температурі. Під час подальшого зберігання дріжджі збирають, а молоде пиво зберігають протягом певного періоду часу при певній температурі, залежно від типу пива.

Prozessdaten
Температура відпуску 5-6 °C
Максимальна температура 8-15 °C
Охолодження 4-5 °C

Рекомендовані продукти для вашого рішення

Найкращі умови для ферментації та зберігання

Наше комплексне рішення для резервуарів для бродіння та зберігання

На додаток до стандартного вимірювання рівня в резервуарі, точне вимірювання та контроль температури має вирішальне значення для дріжджів і процесу бродіння, залежно від типу пива. Відповідні значення температури також повинні підтримуватися під час зберігання. Вимірювання тиску теж відіграє важливу роль у зонах охолодження в чані.

Ваша контактна особа


Інженер з продажу - офіс JUMO у Вроцлаві

Контактна Oсоба +38 (044) 357 12 63 +38 (044) 357 12 63