Image description
Strietman uses JUMO temperature monitoring and a special bimetal technology
STRIETMAN - компанія, яка розробляє та проектує продукти, пов'язані з кавою, для внутрішнього ринку. Заснована Воутером Стрітманом. Продукція вирізняється високою якістю та майстерністю виготовлення, а також довговічністю. Еспресо-машини виробляються в Нідерландах у невеликих масштабах і оснащені системою моніторингу температури від JUMO.
Досконалість, простота і прозорість були основою його розвитку. Мистецтво Strietman звело мистецтво приготування кави до його справжньої суті. Той, хто цінує стабільність якості в технологіях і шукає оптимальних смакових відчуттів, звернувся до Strietman за правильною адресою. Компанія спростила техніку приготування ідеального еспресо і зробила її наочною. Кавомашини управляються вручну. Для повного контролю якості користувач може покладатися на власні відчуття.
У той час як більшість машин для приготування еспресо мають на борту складні електромеханічні системи, Strietman використовує простий і надійний важільний механізм. Ця технологія, розроблена в післявоєнній Італії, дає користувачеві абсолютний контроль над процесом заварювання. Кавове зерно є натуральним продуктом і тому може змінюватися. Приготування ідеального еспресо означає постійну взаємодію між кавомолкою та еспресо-машиною. Дивлячись на кавомашину CT2 від Strietman, стає зрозуміло, що ніщо не приховано від очей. У відкритому бойлері відображається гаряча вода, а піддон для фільтра містить мелену каву. Після того, як тримач фільтра прикріплений до кавомашини, потрібно просто підняти важіль. Після того, як він опиниться вгорі, достатньо невеликого протитиску, щоб почати процес екстракції. Якщо в процесі заварювання кава виходить трохи повільніше, ніж передбачалося, процес заварювання можна продовжити, приклавши трохи більше зусилля до важеля. Налаштування кавомолки на більш грубий помел може розкрити новий смаковий нюанс у більш міцному концентраті.
Strietman використовує моніторинг температури JUMO та спеціальну технологію біметалу
На додаток до елементів керування, в еспресо-кавоварках Strietman можна легко регулювати температуру води. Це дуже зручно, адже ефіопські кавові зерна можуть бути найсмачнішими при температурі 88 °C, тоді як міцна бразильська кава іноді найкраще екстрагується при 94 °C.
Температура в кавомашинах Strietman підтримується в межах 3 °C, тому ідеальна температура заварювання ніколи не змінюватиметься більш ніж на -1,5 °C/+1,5 °C. Для моніторингу та підтримки правильної температури еспресо Strietman використовує різні технології. Наприклад, компанія використовує моніторинг температури від JUMO та спеціальну біметалічну технологію, розроблену Falk Culinair.
Коли вода має високу кислотність, вона вступає в реакцію з міддю, що може призвести до окислення та утворення розчинників. Щоб запобігти цьому, Espresso Strietman пропонує кавомашини з внутрішнім куполом з нержавіючої сталі та стінкою циліндра з нержавіючої сталі. Біметал був розроблений компанією Falk Culinair (B) і складається з важкої мідної пластини, на якій закріплений тонкий шар нержавіючої сталі товщиною 200 мікрон (0,2 мм) під тиском 850 тонн/см².
Термостат EM-1
Логотип Strietman
Для контролю температури Strietman використовує термостат JUMO EM-1. Завдяки цьому користувач еспресо-машини може бути впевнений у безперервному контролі системи. При досягненні заданої максимальної або мінімальної температури води термостат JUMO EM-1, сертифікований відповідно до DIN EN 14597, вмикає або вимикає еспресо-кавомашину Strietman. Для забезпечення надійності, безпеки та довговічності Strietman віддає перевагу сертифікації CE, що означає, що кожна машина відповідає європейським стандартам для такого обладнання.